Alla inlägg den 2 juli 2009

Av karolina-bergman - 2 juli 2009 21:17

Nu har jag kommit hem från farmor. Var jättetrevligt och riktigt skoj att träffa farmor och farfar igen. Vi grillade nere på klipporna precis vi havet och sedan åt vi tårta uppe på altanen och drack kaffe. Riktigt skoj var det. Träffade även min minsta kusin också. Kul var det..

Annars så har jag klippt håret idag. Det blev  faktiskt riktigt bra och alla tycker att jag passar i min nya frisyr. Jag får se vad alla säger på jobbet imorgon. Jobbar imorgon och sedan så är det helg. Rickard och hans tjej kommer eventuellt på besök hos mig på lördag mitt på dagen och på kvällen så ska jag förbi en kompis och fira henne. Sen på söndagen så tror jag att Frida ska komma förbi och att vi ska äta middag. Tänkte laga tacopaj i helgen, det är alltid bra att ha paj i frysen. Lätt att ta med till jobbet som lunch.

Nu ska jag ta och diska undan det allra sista. Orkade inte ta allt imorse.. ^^


Av karolina-bergman - 2 juli 2009 09:25

8 Besökare hade jag igår. Det är väl helt okej.

Igår var det ingen bra då på jobbet. Menmen.  Man har ju inte bra dagar varje dag. Jag var även nere på Gatufesten efter jobbet. Tog ett par öl med mamma och ett par med pappa. Efter dom ölen, som man drack ganska snabbt, så var det bara att hoppa upp på den bockande tjuren och köra lite rodeo. Trodde att jag skulle vara duktig. Men det var jag inte. Jag sög. Jag skyller på ölen. Haha. Jag vet att jag kan bättre om jag inte har druckigt. =)


Idag så ska jag klippa håret, får ta och lägga in en bild på den senare ikväll. Och sen så ska jag hem till mamma. Hämta lite kläder som jag har tvättat men även hämta avtalet från telia och mitt nya  simkort. Har ju inte gjort en adressändring så all post går dit. Hehe. Efter det så ska jag till farmor och farfar och äta middag. Men jag kommer hem ikväll. Skönt..


Nej, nu ska jag försöka lindra min lilla bakfylla med lite fetare mat. Synd att man inte har nå cola hemma.


Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17 18 19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards